OD ELEGANTNIH DO SUPERMODERNIH

Žene to znaju već dugo: Cipele su završni dodir svakog outfita. Bilo elegantno, moderno ili ležerno − svaki stil i izgled zahtevaju prave cipele, a pri tome se ne radi samo o boji. Deichmann nudi veliki izbor stilova i marki obuće za žene, muškarce i decu, kao i za sport. Naši modni izviđači širom sveta uvek su na tragu nadolazećih trendova. Gledaju modnu scenu, vide buduće stilove na sajmovima, prate dešavanja u modnim prestonicama koja se dotiču najnovijih trendova te otkrivaju šta je u trendu.

Kratki ritam nabavke i stalno aktualizovanje kolekcija omogućavaju brze reakcije na modna strujanja. Tako u naše prodavnice brzo donosimo in modele. Da li je u pitanju za posao prikladan brouge model robne marke Borelli ili su to glamurozne salonke za zabavu robne marke Catwalk, klasične čizme robne marke 5th Avenue ili slatke dečje sandale robne marke Elefanten – mi imamo odgovarajuće cipele za svaku priliku i svaki modni zahtev.

Ne želimo samo prodati sjajne cipele po odličnim cenama; mi, takođe, pružamo našim klijentima odličnu uslugu. Neprestano edukujemo naše osoblje u vlastitim centrima za obuku i pratimo kvalitet naših usluga. Uz izvrsnu obuku koju nudimo, naše osoblje može rasti uporedo s kompanijom.