DEICHMANN je porodično preduzeće od 1913. godine i želi i dalje da sačuva svoju nezavisnost. Istorija duga preko sto godina počela je u gradu Essen, u srcu Rurske oblasti. Centrala grupe preduzeća se i dan-danas nalazi u tom mestu. DEICHMANN SE sada posluje sa preko 4700 filijala u 34 zemlje i zapošljava preko 49.000 zaposlenih širom sveta.

DEICHMANN je lider na tržištu obuće u Nemačkoj i Evropi. Naš veliki asortiman obuće za sve starosne grupe pruža verovatno najobuhvatniju ponudu na tržištu. Osim što vodimo računa o odličnom odnosu cene i kvaliteta, takođe brzo integrišemo trenutne modne trendove u svoj asortiman. Naši izviđači trendova stalno prate nove tokove na tržištu i odmah unose trenutne razvojne trendove u modi za naše kolekcije.

U našim modernim filijalama nudimo brendove sa bogatom tradicijom kao i popularne brendove za svačiji ukus i svaku priliku: Nike, adidas, Puma, AIRWALK i FILA deo su našeg asortimana isto kao i Bench, Esprit, Rieker, SKECHERS i New Balance. Na kraju, a ne i najmanje važno, tu su i naši brendovi poput Graceland, Catwalk ili AM SHOE. Svojim kupcima ne obećavamo samo sjajnu modu po veoma povoljnim cenama već i kvalitet i sigurnost kod kupovine obuće.