Želja nam je da za naše kupce budemo najbolji trgovci obućarskim proizvodima u maloprodaji. Za ostvarivanje ovog cilja naši saradnici predstavljaju naše najbitnije partnere. Želimo da naše saradnike motivišemo ostvaruju natprosečne rezultate i da u okviru dotičnog radnog položaja deluju preduzetnički, samostalno i orijentisani ka uspehu. To između ostalog podrazumeva i isplatu natprosečnih zarada, ponudu redovnih usavršavanja, povoljne uslove za penziono osiguranje ili atraktivne ponude zdravstvenog osiguranja od strane firme. Za saradnike koji zapadnu u lične probleme imamo mogućnosti podrške bez birokratskih prepreka od strane kase za davanje pomoći

Rukovodeće snage treba da budu primer

nasevrijednosti-saradnici

Od naših rukovodećih snaga očekujemo da ostalima budu dobar primer. One treba svakog pojedinačnog saradnika da prihvatite kao čoveka sa svim njegovim sposobnostima, potrebama i problemima. U odmerenoj saradnji koja podrazumeva izazov i podsticaj potrebno je da stvore prostor za razvoj i ispoljavanje sopstvenih inicijativa njihovih saradnika.

Uvereni smo da zajednička saradnja i uzajamno uvažavanje podstiče osećaj ponosa za postignute rezultate, što pojačava osećaj zajedničkog pripadanja i zadovoljstva pri radu. Istovremeno ovakav način kolegijalnog ophođenja pozitivno utiče na preduzeće i njegov uspeh. To nam sa druge strane omogućava da našu ideju vodilju ispunimo sadržajem.

Informacije o upražnjenim radnim mestima u našem preduzeću možete naći u delu koji se tiče karijere.