38 procenata stanovništva u Nemačkoj sa preko 14 godina starosti posetilo je 2009. neku od filijala preduzeća Deichmann. To pokazuje da je Deichmann jedan od najvećih magneta koji privlači kupce na tržištu maloprodaje, donoseći pri tom i okolnim prodavnicama preduzetničke prednosti. Želimo da naši kupci u svakom trenutku obave “dobar posao” a nas da dožive na isti način – kao prodavnicu dobrog poslovanja. Modna obuća dobrog kvaliteta po veoma povoljnim cenama, harmonija ovih elemanta treba u svako doba za sve kupce da postane stvarnost.

Cena

Proteklih decenija smo brinuli o tome da je obuća ostane dostupna za sve korisnike. Prosečna cena naše kolekcije je tokom 60-tih iznosila oko 40 DM (nemačkih maraka), danas ona iznosi oko 20 evra. Sve to smo ostvarili kroz nabavku velikih količina robe od dobavljača bez posrednika, kroz racionalnu organizaciju prodavnica sa modernim načinom prezentacije robe i zahvaljujući iskustvu stečenim decenijama – kako trgovina obućom uopšte “funkcioniše”.

Kvalitet

Da bi pored cene i kvalitet bio odgovarajući, mi već kod samog kreiranja neke kolekcije utičemo na razvoj proizvoda, a rezultate stalno proveravamo putem interne i eksterne kontrole

Naše usluge savetovanja

Naše prodavnice Vam mogu pružiti obe mogućnosti: nesmetanu slobodu izbora, ili stručnu podršku prilikom odabira nekog od naših proizvoda. Sistem za ređanje i sortiranje robe po rafovima omogućava kupcima brzi pregled raspoloživosti modela po veličini. Međutim, po želji, kupcu na raspolaganju stoji i naše prodajno osoblje.