OD ELEGANTNIH DO SUPERMODERNIH

Žene to znaju već dugo: Cipele su završni dodir svakog outfita. Bilo elegantno, moderno ili ležerno − svaki stil i izgled zahtijeva prave cipele, a ne radi se samo o boji. Deichmann nudi veliki izbor stilova i marki obuće za žene, muškarce i djecu, kao i za sport. Naši modni izviđači širom svijeta uvijek su na tragu sljedećih nadolazećih trendova. Gledaju modnu scenu, vide buduće stilove na sajmovima, prate modne prijestolnice o najnovijim trendovima i otkrivaju šta je u trendu.

Kratki ritam nabavke i kontinuirano aktualiziranje kolekcija omogućavaju brze reakcije na modna strujanja. Tako u naše trgovine brzo donosimo in modele. Da li za posao prikladan brouge model robne marke Borelli ili glamurozne salonke za zabavu robne marke Catwalk, klasične čizme robne marke 5th Avenue ili slatke dječije sandale robne marke Elefanten – mi imamo odgovarajuće cipele za svaku priliku i svaki modni zahtjev.

Ne želimo samo prodati sjajne cipele po odličnim cijenama; mi također pružamo našim klijentima odličnu uslugu. Kontinuirano educiramo naše osoblje u vlastitim centrima za obuku i pratimo kvalitet naših usluga. Uz izvrsnu obuku koju nudimo, naše osoblje može rasti s kompanijom.