Želimo biti najbolji trgovac obućom za naše klijente. Naši zaposlenici su naši najvažniji partneri u postizanju ovog cilja. Želimo ih opremiti za natprosječan učinak i obavljati svoje poslove na poduzetnički, nezavisan, orijentiran način na rezultate. To, između ostalog, znači i plaćanje nadprosječnih plaća, te redovno kontinuirano obrazovanje, dobre penzije i zdravstveno osiguranje. Za zaposlene koji se nađu u hitnom slučaju, nebirokratska pomoć je dostupna putem fonda za pomoć.

Rukovodioci trebaju biti primjer

nasevrijednosti-saradnici

Očekujemo da naši menadžeri budu primjer. Oni trebaju ozbiljno shvaćati svakog zaposlenog kao ljudsko biće s individualnim sposobnostima, potrebama i teškoćama. U uravnoteženom međusobnom odnosu izazova i podrške, oni bi trebali stvoriti prostor za razvoj i samoinicijativu svojih zaposlenih.

Vjerujemo da međusobno povezivanje donosi ponos naših postignuća, jača prijateljstvo i povećava zadovoljstvo poslom. Istovremeno, ova kolegijalna interakcija ima pozitivne efekte na kompaniju i njen uspjeh. Ovo nam, zauzvrat, omogućava da damo smisao našoj misiji.